Dvandereyken » Mijn kijk op……
With Great Curiosity Comes Great Journalism
Artikelen 1 - 9 van 9 in de rubriek Mijn kijk op……

Mijn kijk op…

mijn kijk op

Restaurantbespreking: Blue Elephant Brussels

Bangkok, Koeweit, Beiroet, Bahrein, Malta, Lyon, Parijs, Londen, Kopenhagen, Brussel, sinds kort Dubai en Moskou en in de nabije toekomst ook nog Jakarta, Jeddah en Abu Dhabi: Blue Elephant is meer da… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: De Gelofte

Tegenover het huidige Begijnhof te Aarschot bevindt zich een mooi, karaktervol hoekgebouw met witte gevel en grijze dakpannen. Dit huis vormt het decor van het beste restaurant in een straal van vele… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: De Kleine Zavel

Onbegrijpelijk, eigenlijk, dat De Kleine Zavel, een fantastisch restaurant in de Antwerpse Stoofstraat, nog steeds her en der wordt vergeleken met een bistro. De enige reden daarvoor is het interieur,… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: De Troubadour

Vraag de gemiddelde restaurantkenner om tien flamboyante chef-koks op te noemen en je kunt er haast gif op nemen dat de rondbuikige John Verbeeck in het lijstje zal voorkomen. Sinds John na zijn lesse… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: Het Land Aan De Overkant

Aan de ring van Leuven, op de Leon Schreursvest, tegenover de grote gevangenis, ligt al enkele jaren Het Land aan de Overkant, een van de betere restaurants die de studentenstad rijk is. De eetgelegen… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: KijkUit

De Boardroom in Leuven lijkt een uitstekende kweekvijver te zijn voor duo’s die samen fantastische nieuwe restaurants beginnen. Het eerste koppel vrienden dat op die manier culinaire furore begon te m… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: Kokoon

‘De kleine Rue des Bouchers’ wordt de Leuvense Muntstraat wel eens genoemd. Het wandelstraatje, dat de Tiensestraat met de Naamsestraat verbindt, is inderdaad het culinaire centrum van de studentensta… Eten en drinken, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: L'Ecailler du Palais Royal

Veertig jaar! Vier decennia bestaat het befaamde Brusselse restaurant L’Ecailler du Palais Royal al. Het ‘beste visrestaurant van Brussel’ – en misschien wel van België – werd in 1967 opgericht door M… Dranken overig, 14-07-2008
mijn kijk op

Restaurantbespreking: Loncin

Het Antwerpse restaurant Loncin staat voor traditie. De zaak werd immers overgedragen van vader op zoon en het is dan ook erg passend dat er lekker kan getafeld worden in een uit 1905 daterend herenhu… Eten en drinken, 14-07-2008
Schrijf mee!